«Carsten Anker og jernverkene hans» er kveldens tema når Feiring Pensjonistforening åpner høstsesongen med åpent møte på Fløygir førstkommende onsdag, 4. september, kl. 18.00. 

Det er formidler Rannveig Finsen som kåserer om Carsten Anker. Rannveig er formidler ved Eidsvoll 1814 og leder i Feiring jernverks venner. Hun vil bl.a fortelle om Ankers liv før han kom til Eidsvoll og om jernverksamfunn som var egne samfunn i samfunnet. Vi er godt kjent med at Anker drev jernverk i Feiring, mens jernverket på Eidsvoll ofte er  mindre omtalt. Rannveig vil fortelle om begge jernverkene.

På møtet blir det som vanlig servering og allsang, og møtet skal også nominere Feirings representant med varamedlem til Eidsvoll eldreråd. Møtet er åpent for alle, og nye medlemmer er spesielt velkommen.

Rannveig Finsen fra Feiring er ansatt ved Eidsvoll 1814 og er leder i Feiring jernverks venner.