Fritidsklubben og ungdomsklubben er et tilbud til barn og unge i bygda, som driftes på dugnad av styret i Feiring ungdomslag, med god hjelp fra foresatte som stiller som vakter. Vi har åpen kiosk og muligheter for å spille bordtennis.

Klubbrom

I fjor begynte vi på arbeidet med å omgjøre «Hyggerommet» i 2.etasje til et klubbrom. Dette arbeidet har tatt lang tid, blant annet på grunn av behov for branntrapp/dør, og arbeid med bæring i gulv. Vi jobber videre med klubbrommet i høst!

Veggmaleriet på klubbrommet

Teater

Vi har planer om å starte opp ei teatergruppe for unger og ungdom 10-18 år. Teatergruppa vil i utgangspunktet være et tilbud på klubbdagene, men med muligheter for utvidede øvingstider. Teatergruppa skal ha sitt tilholdssted i leiligheten i 2.etg, og vi satser på å ha en liten forestilling klar før jul. De som vil være med kan melde sin interesse på høstens første klubbkveld, mer informasjon kommer!

Fritidsklubben

Målgruppe: 5.-7.trinn. Annenhver tirsdag med start tirsdag 3.september, kl. 18.00-20.30.

Ungdomsklubben

Målgruppe 8.-10.trinn, samt 1.videregående. Annenhver fredag med start fredag 13.september, kl. 19.30-22-30.

Inngang

Inngang på klubben er kr. 15,- for medlemmer i Feiring ungdomslag, og kr. 30,- for ikke-medlemmer.

Meld deg inn i Feiring ungdomslag

Den beste måten å støtte ungdomslaget på, er å bli medlem. Alle kan være medlem, uansett alder. Medlemskap i Feiring ungdomslag koster kr. 50 pr. år. Vil du støtte ungdomslaget uten å være medlem, er det selvsagt også velkomment.

Barn og unge får rabatt på inngang på klubben, samt tilgang til spennende kurs og aktiviteter gjennom vår paraplyorganisasjon Frilynt.

Konto: 2050 06 08286

Vipps: 507743

Skriv navn, adresse, e-post og fødselsdato i meldingsfeltet.