Som tidligere år, arrangeres det bedehusbasar på Feiring Bedehus, fredag 20.september kl. 18.00.

Basaren er til inntekt for vedlikehold og drift av Bedehuset, som er et av Feirings forsamlingslokaler.

-Feiring bedehus er avhengige av private bidragsgivere, da bedehuset ikke mottar kommunal/statlig støtte for drift og vedlikehold. Skal Feiring bedehus kunne bestå som et av bygdas forsamlingslokaler må vi hente frem bygdas dugnadsånd, sier Rita Torgunrud, og håper bygdefolket har anledning til å bistå med gevinster og ved å kjøpe lodd.

Slik kan du kjøpe lodd

Lodd kan kjøpes på forhånd ved å vippse til nr. 95 25 47 42 (Knut Magne). Skriv da hvor mange lodd du ønsker til barnebord (kr. 5) og hvor mange til voksenbord (kr. 10). Alle bidrag tas i mot med takk!

Har du gevinster å gi?

– Vi tar i mot alt som kan passe som gevinst på basar, f.eks. tekstiler (pledd, håndklær, sengetøy mm.), interiør (lys, lyslykter, servietter, blomster), leker (spill, bamser, biler, tegnesaker) , forbruksvarer (kjøkkenvarer, tørrvarer, kaffe/te), hjemmelagde gaver (strikk, bakst, syltetøy, hekling). Gevinster kan leveres i Flesviklia 8, på Coop Prix, eller etter avtale gjennom Feiring bedehus sin side på Facebook.

-Og sist men ikke minst: vi ønsker store og små velkommen til god, gammeldags bedehusbasar, avslutter Torgunrud.