Det blir visekveld for hele familien når den kjente trubaduren Geirr Lystrup kommer til Fløygir søndag, 6. oktober, kl. 19.00. Lystrup har med seg Geir Otnes på trekkspill og Olav Lystrup Thesen på bass.

På Fløygir blir det åpen kafé fra kl. 18.00, så alle er velkommen til å ta ei rolig stund med kaffe og kaker før konserten åpner. Billettene koster kr. 200, unger under 15 år går gratis. Feiring Pensjonistforening er arrangør.

De siste 34 årene har Lystrup bodd ved mjøsstranda i Ringsaker, og han har nylig gitt ut CD-en «Lyden av Mjøsa». Flere låter fra den cd-en får vi høre på Fløygir.

Geirr Lystrup med musikere, Geir Otnes på trekkspill og Olav Lystrup Thesen på bass.

Geirr Lystrup er født i 1949 og vokste opp i Vinje i Telemark, men bor altså i Brumunddal. Helt siden han tok artium har han vært aktiv som visesanger. Han har gitt ut en rekke bøker, plater og teaterstykker, de fleste for barn, og skrevet musikk for andre. Blant annet har han skrevet tekst til fem album med Per Oddvar Hildre og Det Norske Kammerkor. 

Lystrup er en av våre mest allsidige trubadurer. Fem ganger har han fått Spellemannprisen. Sist for barneplata ”Sangen om Yebo”. Disse sangene er blitt populære i barnehager og skoler over hele landet. Han har også skrevet fortellinger og drama, bl. a. «Maurits og den store Barnålkrigen» og «Brakar og Joanna». 

Geirr Lystrup, en av våre mest allsidige trubadurer, kommer til Fløygir søndag.