Feiringkalenderen 2020 er i salg! Den får du kjøpt på Coop Prix Feiring.

-Juryen hadde en stor mengde bilder å velge fra i år. Folk har vært utrulig flinke til å sende inn, og det var mange gode bilder, sier juryleder Jøran Kristensen i PR-departementet.

Mange flotter bilder fra Feiring pryder årets kalender, én forside og 12 måneder, samt noen mindre bilder på baksida. -Vi prøver å finne bilder som representerer måneden og årstida. Vi er også opptatt av at det skal være variasjon, og at vi skal få med flest mulig forskjellige fotografer i en kalender, sier Jøran. I tillegg må juryen også ta hensyn til format og oppløsning på bildene.

Glimt fra Feiringkalenderen 2020.

Fin julegave

Feiringkalenderen er en ypperlig julegave til venner og familie. Kanskje kjenner du noen utflytta feringer som hadde satt pris på en hilsen fra hjembygda? Kalenderen koster kr. 150,- og fås kjøpt på Coop Prix Feiring. Overskuddet fra kalenderen går til Feiringregjeringas arbeid i bygda.