Førstkommende torsdag, 19. desember, blir det julemusikk når Gågruppa samles på Fløygir kl. 12.00 Hilde Mehlum synger og Eivind Baaserud spiller gitar. De vil også ha tilhørerne med på allsang.

Arrangementet er et ledd i «Den kulturelle spaserstokken», som er et tilbud via Eidsvoll kommune. Feiring Pensjonistforening er vertskap. Denne gangen er det også tilbud om gratis skyss til alle som synes det er vanskelig å komme seg fram på holken til Fløygir. Så de som trenger skyss kan ringe til Hans Ekornholmen på 90 16 71 10 eller til Kai Melby på 95 24 97 42.

Eivind Baaserud og Hilde Mehlum

Konserten begynner på samme tidspunkt som Gågruppa kommer til Fløygir, så vi håper at alle som pleier å delta i Gågruppa blir med på konserten, som er et åpent arrangement. Alle, både unge og eldre, er derfor hjertelig velkommen til å høre fin julesang og musikk på Fløygir torsdag, sier Hans Ekornholmen i pensjonistforeningen.