Finnes det en elektriker i bygda? En snekker som kan bygge platting i hagen? Noen som tar på seg et sy-oppdrag, som lager mat til konfirmasjon eller som kan gå tur med hunden?

Feiring har mange små og store bedrifter som tilbyr et stort spenn av tjenester og produkter. Nå ønsker vi å synliggjøre dem!

I menylinja på feiring.info finner du nå knappen «lokale tjenester». Der har vi så smått startet på en oversikt over private næringsdrivende og personer som tilbyr ulike tjenester i tilknytning til Feiring. Tjenestene sorteres på ulike kategorier og er søkbare.

Vi er avhengig av at de som driver en virksomhet eller bedrift melder dette til oss slik at vi får det inn på feiring.info

Ulrikke Vibe, fungerende PR-minister
Leontins Hund tilbyr dagspass og overnatting, veterinærtjenester og salg av hundefôr og utstyr til hund.

-Vi vil gjøre det enklere å benytte seg av lokale tjenester. Særlig for nye innbyggere kan det være vanskelig å orientere seg i hva som finnes. Her skal alle kunne finne tjenester de ikke visste at fantes lokalt, sier fungerende PR-minister Ulrikke Vibe.

PR-departementet er ansvarlig for nettsida og for innholdet under lokale tjenester. De er avhengig av at de som driver bedrifter eller tilbyr produkter og tjenester, melder dette inn.

Kan du strikke eller sy på oppdrag? Kanskje noen ser etter akkurat din kompetanse.

-Vi ønsker å registrere et bredt spekter av tilbydere, alt fra de større, etablerte bedriftene og enkeltpersonforetakene, til skoleelever eller pensjonister som påtar seg barnevakt, hagestell o.l, sier Ulrikke.

For å få en oppføring må bedriften din ha registrert adresse i Feiring, eller du som eier firmaet eller driver virksomheten, må ha bostedsadresse Feiring.

Send inn

  • Navn på firma eller tjeneste
  • Hva du tilbyr
  • Kontaktinformasjon: Adresse, e-post, telefonnummer, evt. lenke til Facebook eller nettside
  • Logo eller et bilde som illustrerer bedriften din
  • Forslag til tags/emneknagger som folk kan søke på for å finne deg

Send til tjenester@feiring.info

Adventskalender

Hver dag i desember presenterer vi en lokal bedrift på vår Facebook-side. Sendt inn informasjon om bedriften din før 1.desember, så kan du være heldig å få markedsføre deg gjennom en kalenderluke i Feiring.info sin egen adventskalender!

….