Pensjonistforeningen holder åpent møte på Fløygir onsdag 8.januar kl. 18.00.

I høst kunne Eidsvoll Ullensaker Blad fortelle at fire karer fra Hurdal har utgitt ei bok om bygdas natur, kultur og historie. Disse fire er Arvid Garsjømoen, Tor Grønvik, Thore Knudsen og Trond Vidar Vedum. Alle tidligere lærere i Hurdal. Førstkommende onsdag, 8. januar kl. 18.00 kommer de tre førstnevnte til Fløygir og forteller og kåserer med bakgrunn i den nye Hurdals-boka. Feiring og Hurdal har en lang historie med samkvem og samarbeid, og Hurdals historie har mange berøringspunkter med Feiring. Kåseriet på Fløygir blir ledsaget av bilder fra Hurdal. Under møtet blir det også anledning til å få kjøpt boka om Hurdal.

Thore Knudsen, Trond Vidar Vedum, Tor Grønvik og Arvid Garsjømoen
har gitt ut bok bok om Hurdal.
Foto lånt fra EUB: Stine Strandhaug/EUB

Det er pensjonistforeningen som arrangerer møtet på onsdag, og arrangementet er selvfølgelig åpent for alle. Det blir servering og utlodning.