Det blir litt om brannvern og mest årsmøte når Feiring Pensjonistforening har møte på Fløygir førstkommende onsdag, 5. februar kl. 18.00.


Foreningen skal avvikle ordinært årsmøte, og kan se tilbake på et aktivt år med åtte åpne møter. På møtene har det alltid vært musikalsk underholdning eller kåserier og foredrag om aktuelle emner. Det er arrangert en konsert, julebord og  busstur til  Gjøvik og Kapp. I begynnelsen av mai hadde foreningen også søppelinnsamling sammen med ungdomstrinnet på Feiring skole. Styret har hatt 11 møter. Ved årsskiftet hadde foreningen 84 medlemmer.


Brannvern

De faste brukerne av Fløygir har fått pålegg om å orientere om brannvern, og før årsmøtet blir det derfor en orientering om nødutganger og brannslokking på Fløygir. Knut Magne Torgunrud instruerer i bruk av brannslokkingsapparat og forteller om ressursene ved brannvesenet i Feiring. På årsmøtet blir det som vanlig servering og loddsalg.

Både gamle og nye medlemmer er hjertelig velkommen!