Det har vært en travel uke for Lene Lie og Trond Iversen. Tirsdag var det informasjonsmøte og dugnad, og torsdag var første dag i en serie på tre «Åpen dag»-arrangementer ved Feiring videregående skole.

-Det har gått over all forventning. Vi er kjempefornøyd, sier Iversen, som til daglig er rektor ved Krokeide videregående skole i Fana utenfor Bergen. Denne uka har han og kollega Lene Lie de gamle lokalene til Feiringklinikken som sitt arbeidssted. De er sentrale i oppstarten av Feiring videregående skole, og har startet arbeidet med å informere om skolen til bygdefolket, potensielle ansatte, elever og nøkkelpersoner i systemet rundt unge mennesker som kan tenkes å bli framtidige elever ved skolen. I løpet av de tre første dagene har om lag 100 personer hørt om prosjektet og fått omvisning i lokalene.

Lene Lie og Trond Iversen

-Fantastisk innsats

Feiringregjeringa har spilt en viktig rolle i arbeidet med å få skolen til Feiring, og nå bidrar bygdefolket også i oppstarten. Iversen roser alle som stilte til dugnad, og som ordner med duften av kaffe og ferske vafler under Åpen dag. – Vi er overveldet over oppmøtet på informasjonsmøtet og ikke minst at 35 personer stilte til dugnad. I løpet av to timer var alt gjort – helt fantastisk! Vi er bare to personer som jobber med dette, så det er veldig godt å få drahjelp, sier Iversen.

Omvisning

Åpen dag

Feiring videregående skole holder åpen for alle som er interessert i vite mer om skolen. Det blir orientering ved Lie og Iversen, omvisning og muligheter for kaffe med biteti i kantina.

Fredag 14.februar kl 11:00, 13:00, 15:00 og 17:00

Lørdag 15.februar kl 11:00

Fredag 13. mars kl 10.00-12.00 og 12.30-14.30

Lørdag 14. mars kl 11.00-13.00