Onsdag 4. mars kl. 18.00 blir det sang og spill og mye moro på Fløygir.  Feiring Pensjonistforening får besøk av «Tre Skalder» fra Odal. 

Gruppa består, naturlig nok, av tre skalder, alle med hver sine sterke sider. Sammen framfører de tekster, fortellinger og melodier. De jøgler, spiller, synger, forteller og leser. «Tre Skalder» har gledet mange her i distriktet, og nå har altså turen kommet til Feiring.

Gruppa «Tre Skalder» består av Hans Ludvig Fredheim som er forfatter og dikter. Han er bosatt i Nord-Odal. Har utgitt både dikt og fortellinger fra bygda og har fått en dialektpris. Han leser sine egne tekster og synger egne og andres sanger. Ronald Andersen og Kai Johansen synger og spiller gitar. Ronald er hukommelsesekspert, og Kai skriver viser og melodier.
Møtet på Fløygir er åpent for alle, og det blir som vanlig servering og utlodning.

«Tre Skalder» kommer til Fløygir onsdag 4. mars.