Blir dagene litt lange? Savner du folka og møteplassene? Under vignetten «Feiring-TV» kan du hygge deg med små filmklipp fra bygda.

Hittil har vi lagt ut film om en nyrestaurert tohjulstraktor, en fugleentusiast, opplesing av Prøysenstubber, treningstips og anekdoter fra krigen, for å nevne noe. Arkivet vokser stadig! Noen av filmene er det vi i PR-departementet som lager, men helst ønsker vi at dere sender oss filmsnutter om noe dere syns er interessant, gøy, vemodig eller vakkert. Det kan være hverdagslige observasjoner, tips til aktiviteter eller underholdning av noe slag. Vi kan evt. hjelpe til med å redigere hvis du har flere klipp.

Feiring-TV er ingen tv-kanal, men filmklipp fra bygda under egen vignett.

Alle klippene blir fortløpende lagt ut på vår Facebook-side «Feiring – fager og frodig», og så samler vi klippene her på feiring.info. Klippene finner du også på YouTube hvis du søker på «Feiringregjeringa».

Hvordan sender jeg inn?

Bruk epost info@feiring.info. Filmfiler blir ofte for store for å sende på e-post, da kan du bruke Dropbox, WeTransfer eller andre filmdelingsmuligheter. Spør oss gjerne om hjelp! Ta kontakt med PR-minister Lisa Brodshaug på telefon 9117773, pr-minister@feiring.info eller på Messenger.