Fredag 24.april kl. 18.00 blir det drive-in-quiz på Fløygirplassen. Putt flokken din i bilen og kom!

Kulturdepartementet avlyste en quiz tidligere i vår pga. korona, men la hodene i bløt for å finne en måte å avvikle den planlagte quizen førstekommende fredag. Løsningen blir drive-in-quiz!

-Konseptet er at man sitter i bilene med åpne vinduer og svarer på spørsmål som quizmaster leser opp med mikrofon og høyttaler, og så sender svarene på e-post etter hver omgang, sier kulturminister Nina Stefferud.

Illustrasjon: Bård Holtet Aasen

Familie-quiz

Det blir en familievennlig variant, så barn oppfordres til å bli med. Quizen kommer til å vare ca. halvannen time, så hver familie må vurdere om de har barn som syns det er greit å sitte i bilen såpass lenge. Det gis ikke anledning til å forlate bilene, og toalettene vil være stengt.

-De som skal danne lag må naturligvis være fra samme familie eller blant de som har oppholdt seg sammen i denne perioden. Det er viktig for oss at dette blir gjort i tråd med gjeldende råd fra helsemyndighetene, sier Nina, som legger til at det selvsagt også er mulig å stille alene.

  • Ta gjerne med noe å spise og drikke!
  • Ta med deg det du trenger for å kunne sende e-post fra bilen
  • Quizen starter kl. 18, men kom litt tidligere så vi får bilene på plass før vi starter