17.mai i år kommer til å bli annerledes enn vi er vant til. Nasjonale restriksjoner for Covid-19 gjør at vi kan ikke gå i tog, og at vi ikke kan hygge oss sammen på Fløygir. Men vi skal prøve å lage litt høytid og fest likevel!


FAU (Foreldrenes Arbeidsutvalg) er fast arrangør av 17.mai i Feiring. De har besluttet at vi ikke kan gjennomføre feiringen slik vi pleier, men at vi skal prøve å få til litt følelse av høytid og fest likevel. I samarbeid vil FAU og Feiringregjeringa lage en 17.mai-sending som vil ligge tilgjengelig på vår nettside og på våre Facebook-sider hele dagen. Den vil inneholde noen av de vante programpostene fra arrangementet på skolen og Fløygir, blant annet med flaggheising, sang, taler og loddsalg. Slik kan vi ta del i det tradisjonelle 17.maiprogrammet sammen, men på avstand, mens den fysiske feiringen må vi gjøre med våre nærmeste.

Vi jobber fortsatt med flere ideer, og kommer tilbake med mer informasjon om hvordan vi skal markere nasjonaldagen i bygda.