I koronaens tid ble det mange avlysinger for medlemmene i Feiring Pensjonistforening.

Det begynte med avlysing av åpent møte onsdag 1. april. Møtet som skulle vært onsdag 6. mai blir det heller ikke noe av. Nå i begynnelsen av mai skulle pensjonistene samarbeidet med ungdomstrinnet på Feiring skole om søppelrydding på mjøsstranda og langs bygdeveger. Men dette måtte avlyses. Torsdag 28. mai skulle foreningen hatt sin årlige busstur. Denne gangen var reisemålet Sigrid Undsets hjem, Bjerkebæk, på  Lillehammer. Mange var påmeldt, men dessverre, noen busstur blir det ikke. Pensjonistforbundet sentralt har forlengst avlyst alle arrangementer før sommeren, og pensjonistforeningen i Feiring avlyser dermed også et planlagt sommermøte i Carsten Ankers lysthus onsdag 10. juni.  

– Vi minner alle om å holde god kontakt med slektninger og venner. Bruk telefon, tekstmelding og Facebook. Og bruk den fine naturen i Feiring til å gå tur sammen med familie og venner. Hold  avstand, men her i bygda er det god plass, sier foreningens leder Hans Ekornholmen.

Om du trenger hjelp til noe, har vi mange gode hjelpere i bygda som har meldt seg til tjeneste – klikk her for å se navn og nummer

Pensjonistforeningen i bygda har måttet ta en pause fra sine månedlige samlinger og aktiviteter.