Nasjonaldagen blir ikke som vi er vant til. Men bygdas mannskvartett skal i hvert fall gjøre sitt for å sette deg i høytidsstemning når de gir deg minikonsert ved kjerka og på Lysthuset.

Søndag 17.mai trekker Mannskvartetten Røst i finstasen og ønsker velkommen til minikonsert, først ved Feiring kirke kl. 10.00 og deretter på Lysthuset kl. 13.00. -Det blir et utvalg av dagsaktuelle sanger, melder kvartetten, som består av Jan Kristen Brodshaug, Bjørn Aasen, Erik Hoel Skjønhaug og Stig Røset.

Både på kjerkebakken og ved Lysthuset er det rikelig med plass slik at alle kan stå eller sitte med forskriftsmessig avstand til sidemannen. På Lysthuset kan du gjerne ta med deg en piknik-kurv og nyte en musikalsk stund i det fri, med en av bygdas flotteste utsikter.

Konsertene er gratis og åpne for alle!

Mannskvartetten Røst består av Jan Kristen Brodshaug, Bjørn Aasen, Erik Hoel Skjønhaug og Stig Røset