13.september viser Feiring filmklubb den prisbelønte filmen «Barn», hvor Jan Gunnar Røise fra Feiring spiller en av hovedrollene. Amandaprisvinneren er selv tilstede og forteller om filmen etter visningen.

Dermed er Jan Gunnar tilbake på scena der det hele startet. Veien fra rollen som en hoppende «Nøtteliten» på Fløygir i 1988 til Amandaprisutdelingen i 2020 har vært brolagt med rundt 40 filmer, 60 teateroppsetninger, lovord og prisdryss. Det er blitt både Komipris, Heddapris, Kanonpris, og nå altså den gjeve Amanda.

Jan Gunnar Røise fikk prisen for beste mannlige skuespiller i filmen «Barn». Foto: Grethe Nygaard

Filmvisning og samtale

Nå viser altså Feiring filmklubb «Barn», som var nominert til 10 av 20 Amandapriser, og stakk av med 9 av dem. Deriblant prisen for beste mannlige hovedrolle.

Filmen starter kl. 19.00. Etter filmen får vi høre Jan Gunnar snakke om filmen, i samtale med Anne Ekornholmen. Arrangementet er slutt ca kl. 22.20.

PÅMELDING!

Send sms til 47383225, skriv fullt navn på deg og alle du skal melde på. Begrenset antall plasser pga smittevern. Aldersgrense 9 år. Kr 100 pr person betales i døra. Dette dekker halvårsmedlemskap i Feiring filmklubb og du kommer gratis inn på alle filmene fram til nyttar!