Tirsdag, 22. september blir Feiring Idrettslag formelt sertifisert som Kvalitetsklubb av Akershus fotballkrets. Representanter derfra kommer for å «klippe snora» og dele ut beviset. 

Dette gjør Feiring IL til Eidsvoll kommunes andre kvalitetsklubb, etter Dal IL. Feiring IL er den minste klubben i Akershus’ krets av Norges Fotballforbund som blir sertifisert med de nye kravene. Og den fjerde i rekken på hele Øvre Romerike, med Kløfta, Ull/Kisa og altså Dal før oss i løypa.

Dette er et betydelig løft av organiseringen av fotballgruppa (og FIL), og markeringa finner sted i forkant av GJ11s hjemmekamp mot Borgen 2 – på Feiring Idrettsplass/kunstgrasbane ved Feiring skole.

Kampen starter 18.30, og markeringen skjer ca kl 18.10. 

I Feiring IL er det leder av fotballgruppa, Knut-Harald Flesvik, som har stått i spissen for Kvalitetsklubb-prosjektet, sammen med Øystein Rydland og Vegard Halvorsen, og under kyndig veiledning av Christian Bull fra Fu/Vo.

Knut-Harald Flesvik, leder i fotballgruppa i Feiring IL

-Hovedintensjonen bak Kvalitetsklubbkonseptet er å gjøre klubbdrift mer forutsigbar og organisert, der klubben er sjef, og det er tydelige fordelinger av ansvarsroller, sier Knut-Harald Flesvik, og legger til: -Det skal være lettere å gå inn i roller, da en tydeligere vet hva rollene innebærer. Når det gjelder det siste er klubben nå avhengig av flere som kan engasjere seg mer. Folk som er nysgjerrige på dette, bes utforske FILs hjemmesider, som de siste par månedene er blitt utstyrt med masse informasjon om lagets drift.

Feiring IL har i dag 70 registrerte fotballspillere født 2005 – 2015, etter etablering av to nye årskull i høst. – Det er svært gledelig etter et vanskelig år for fotballen. Dette er en stor anerkjennelse av en godt etablert gruppe, med et positivt styre og dyktige trenere som står på for å skape verdifull aktivitet for bygdas barn og ungdommer, sier Knut-Harald.

-Vi ser også fram til å etterleve Kvalitetsklubbsertifiseringen, og fortsette å videreutvikle klubben vår, til det beste for våre aktive, avslutter Knut-Harald Flesvik.

Feiring ILs hjemmeside

Feiring IL på Facebook