Lium Gård er sør-Feiring er en alternativ opplæringsarena for elever fra grunnskoler i nærkommunene. Denne høsten har de med hjelp fra Ungt Entreprenørskap startet opp elevbedriften «Mjølkebua»

Mjølkebua er åpen onsdager fra klokka 10.00 til 13.00.

-Her selges egenproduserte varer som økologiske egg fra frittgående høner, syltetøy, eplejuice og kaker, vi har også kommisjonsvarer fra dyktige folk i bygda, som grytekluter og honning, samt at vi har blitt forhandlere for ulike kule varer som, te fra teapigs, duftlys og duftpinner, såper, badeskum, servietter og andre gaveartikler, forteller daglig leder av Lium Gård Omsorg, Linda Gulbrandsen. Hun forteller at elevene er opptatt av bærekraftig utvikling og miljøet, og at produktene de selger bærer preg av dette.

Inne på Lium Gård er det gjort i stand til gårdskafé med hjemmelagede kaker og vafler.

Velkommen til Lium!

Førstkommende lørdag rommer huset også en kunstutstilling med akvareller malt av kunstneren Lise Jevnaker.

Utstillingen og gårdsbutikken er åpen fra klokka 11.00 til 16.00 lørdag 24.10.20.

Om Lise Jevnaker

Lise Jevnaker (74) er hobbymaler fra Skotterud i Eidskog kommune. Hun har gått kurs hos Aud Rye, og begynte for alvor å male da hun sluttet å jobbe som lærer 61 år gammel. Lise maler akvarell med en blanding av «vått-i-vått» i bakgrunnen og tørt i forgrunnen. Det gir bilder som ikke flyter, men som har mange detaljer. Lise elsker å male i vinterfarger og maler helst bilder av natur som hun har et nært forhold til.