Vi går inn i en spesiell adventstid som er stillere og mørkere enn den pleier. Mange har gjort en innsats for å gjøre det litt lysere.

I desember pleier det å være liv og røre på Fløygir, med julemarked, quiz, juleavslutninger, juletrefest, julebord, konserter og fester. Nå er aktivitetskalenderen tom og det er stille på Fløygir. For å lyse opp har Kulturdepartementet satt opp juletre utendørs og lyslenker i flaggstanga. I tillegg har den faste gjengen med lift og blinklys fått de flotte vinterstjernene på plass i «julegata» fra Fløygir og til Coop.

Les historien om «Julegata FV33» her

Flaggstanga har blitt stammen i et flott lys-tre.
Vinterstjernene er på plass langs vegen.
Bokbyttebua har fått julestjerne i vinduet.

Felles lystenning 1.desember

Tirsdag 1.desember kl. 18 håper vi mange har lyst til å være med på lystenning. Vi oppfordrer alle til å tenne en fakkel eller ei lykt i innkjørselen, i hagen, på trappa eller et annet sted. Slik kan vi gjøre noe i felleskap, men likevel holde avstand. Ta gjerne bilde av din lykt og legg ut på Instagram eller Facebook med emneknaggen #Feiringbygda.

Hold ut, hold sammen, hold avstand. Så går vi snart lysere tider i møte!