Feiring ungdomslag (FUL) har fått en flott førjulsgave fra Gjensidigestiftelsen: 200 000 kroner til nytt lyd- og lysutstyr på Fløygir.

Tirsdag kom Geir Holtet, lokal representant for Gjensidigestiftelsen, til Fløygir med en stor sjekk under armen. Der ventet en gjeng unger og ungdommer, en journalist, Feiringministeren og en svært overrasket leder i ungdomslaget, som var uvitende om tildelingen fram til Holtet viste fram sjekken.

Leder i FUL, Tore Bjørnstad, tar i mot sjekk fra Gjensidiges lokale representant, Geir Holtet.

-Dette er helt fantastisk. Lysutstyret vi har er gammelt, utdatert og tungvint, det var allerede gammelt da vi arvet det av Riksteateret for 15 år siden, sa leder i Feiring ungdomslag, Tore Bjørnstad.

Årets tema for Gjensidigestiftelsen er «et sted å henge», og FUL traff blink med sin søknad, som hadde fokus på Fløygir som møteplass for de unge. Nytt lys – og lydutstyr er viktig for aktiviteter knyttet til sal og scene, og en viktig faktor i ungdomslagets satsning på dans og teater. Stiftelsen innvilget søknadssummen i sin helhet.

I tildelingsbrevet står det: Midlene dere har fått tildelt skal bidra til at flere ungdommer i alderen 13-20 år får et sted å møte venner og drive med aktiviteter i et inkluderende miljø med trygge voksne til stede.

Geir Holtet, kundevalgt representant for Gjensidigestiftelsen på Romerike, er fra Hurdal og kjenner godt til Feiring ungdomslag og Fløygir. Han vet hvor viktig forsamlingshuset er for bygda, og føler seg trygg på at penga kommer mange til gode. -Det er nettopp slike formål Gjensidigestiftelsen vil støtte, sa han.

Lysgutta på Galleriet – nå skal det bli enklere å styre lys til forestilling på Fløygir.
Nå blir det nytt og moderne lysutstyr til danserne på fritidsklubben.