En gave du kan ha på veggen og glede deg over hele året!

Feiringkalenderen lages av PR-departementet i Feiringregjeringa, i år for 14.gang! Vi takker alle fotografer som foreviger vakre øyeblikk, flott natur, soloppganger og -nedganger, hendelser og aktiviteter gjennom året.

Nytt design

Årets kalender har nytt format og design. Den har liggende format, og har gjort plass for to bilder i bredden på enkelte måneder. Kalenderen har plass til notater, og viser ukenummer og offentlige høytidsdager og flaggdager.

Mange flotte bidrag

Vi fikk inn over 120 bilder til årets kalender, og juryen hadde en vanskelig oppgave med å utvelgelsen. Det er mange hensyn å ta: Vi søker variasjon i motiver og fotografer, vi ønsker bilder som passer til måneden og årstida, og bildene må være av god nok trykk-kvalitet. Med årets kalender tror vi mange vil glede seg over å se bygda fra mange perspektiver, og en god blanding av folk, dyr og aktivitet.

Til salgs på Coop Prix

Kalenderen er til salgs på Coop Prix Feiring. Den koster kr. 150,- og kan betales på Vipps #244552 eller kontant i kassa på Coop.

En flott gave til deg selv eller noen du kjenner som er glad i Feiring!

Årets Feiringkalender har følgende bidragsytere:

 • Ole Bjørn Michel
 • Tom Stalsberg
 • Nina Stensby Bakken
 • Jens Ola Lundstad
 • Marit B. Sveen
 • Aina Therese Haarberg
 • Tore Bjørnstad
 • Ewa Kuchinska
 • Hanne Katrine Hveem Løken
 • Anne Brit Soma Reienes
 • Ida Skiaker Børmarken
 • Werner Zellien
 • Ingun Kjensli og Terje Rogstad
 • Elin Langgård
 • Synnøve Rundhaugen

Alle som har bidrag i kalenderen får et eksemplar gratis. Den kan hentes i kassa på Coop.