[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.22″][et_pb_row _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default» min_height=»440px»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][et_pb_text _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default» custom_padding=»0px|||||»]

Her er en liten hilsen fra Feiringregjeringa på tampen av annerledes-året vi legger bak oss. Og med det ønsker vi sambygdinger og venner av Feiring riktig god jul og et godt nytt år!

Bildene som vises i filmen er tatt av folk fra bygda. Takk for alle flotte bilder gjennom året!

[/et_pb_text][et_pb_video src=»https://youtu.be/HQNuFKUH4FE» _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][et_pb_text _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»]

Feiringminister Torbjørn Ellingsens hilsen:

Nå er 2020 snart over. Det ble ikke akkurat slik som vi hadde tenkt, men Feiringregjeringa har jobba likevel. Vi har fått til mye. Vi har hatt en finger med i spillet for etableringen av Feiring videregående skole, som et høgdepunkt for oss og for bygda. Vi var med og hjalp til så vi fikk busstilbudet tilbake. Vi har drevet nettsida og laget Feiring-tv, og søkt og fått innvilga penger til mange kule greier som dere skal få se etter hvert. Vi har pussa opp 2.etasje på Fløygir, så der blir det snart nytt, flott klubblokale for ungdommen. Og vi har tenkt en del tanker om hvordan vi kan drive Feiringregjeringa videre framover. Vi har bruk for alle som kjenner engasjement for bygda, enten du har lyst til å bidra mye eller bare være med litt, så har vi bruk for deg, og håper at du vil ta kontakt med oss, så vi kan få til kule ting sammen!

Da står det igjen å ønske riktig god jul til alle i Feiring, og alle venner av Feiring. GOD JUL!

Har du lyst til å bidra med noe i det nye året?

Feiringregjeringa kan kontaktes på e-post info@feiring.info

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][et_pb_row column_structure=»1_3,1_3,1_3″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][et_pb_post_slider include_categories=»27″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][et_pb_post_slider include_categories=»553″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][et_pb_post_slider include_categories=»100″ _builder_version=»4.7.7″ _module_preset=»default»][/et_pb_post_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]