Torbjørn Ellingsen gir seg som Feiringminister etter fire år. Han gir nå stafettpinnen videre til Nina G. Stefferud

-Det har vært fire lærerike og fine år. Det er motiverende å jobbe i lag, særlig når vi får til ting som er bra for bygda, sier Torbjørn. Han mener det er unikt å ha en bygdeorganisasjon som kan snu seg rundt å ta tak i alle mulige slags saker, og at vi kommer langt på pur vilje, sjøl uten penger.

Han er glad for at vi nå fornyer oss litt, med å fokusere på de små sakene og på det sosiale.

-Regjeringa trengs for både alvor og fest. Jeg håper folk blir motiverte og finner på mye moro. Det trengs etter dette året, sier Torbjørn og ønsker den nye regjeringa lykke til.

Nina G. Stefferud ble valgt til ny Feiringminister, og skal lede en regjering med intet mindre enn 17 ministre!

-Det blir store sko å fylle etter Torbjørn, men jeg tenker det skal gå bra så lenge jeg går i mine egne sko, sier Nina.

Ble takket av

Torbjørn ble takket av på det digitale Feiringtinget forrige søndag. Sekretær Hanne Jevnaker ga ham noen ord på veien, samt blomster og vin, på vegne av regjeringskolleger:

Torbjørn Ellingsen

———————————

Takk for 4 gode år med deg bak roret!

Du har vist at man ikke trenger å være fra Feiring for å ha et stort hjerte for bygda og være villig til å legge ned stor innsats for å skape vekst og trivsel. 

Du har tatt på deg store oppgaver og satt deg store mål. Du har dratt oss framover med små og store saker. Skaffet penger til felleskapet gjennom å skrive søknader. Du har vært en god kontakt inn mot kommunen. Du har et rolig og trivelig vesen, du forbereder deg godt, og du har evnen til å sette skapet på plass hvis det trengs. Dette har gjort at vi har blitt lyttet til i kommunen. 

Feiring videregående skole ble etter hvert ditt hjertebarn, en sak du har jobbet iherdig med i kulissene. Du har vært kontaktpunktet inn mot Krokeide, kommunen, politiske partier og Stortinget. Her har du briljert med dine egenskaper som mekler, forhandler, lobbyist, strateg og byråkrat. Du la til rette for at bygda kunne kobles på i etableringen, gjennom vaffelsteiking, dugnad og andre praktiske gjøremål.

Trond Iversen, rektor ved Krokeide sier det sånn: «Torbjørn er en likanes og klok vestlending som det er lett å spille ball med. Han ga oss mange gode råd, og var en viktig støttespiller og samtalepartner i den hektiske prosessen med å etablere skolen». 

Det har vært mye usynlig jobbing, særlig med vgs-saken. Men vi som har jobbet med deg, vet hvor mye tid du har lagt ned, hvor mange telefoner du har tatt og hvor lite søvn det var i dagene før det hele ble avgjort. Nå vet vi alle hvordan det gikk, og at det ikke hadde skjedd uten Torbjørns innsats.

Vi håper du ikke slipper helt taket, kjenner vi deg rett så er du på banen hvis noen prøver å «kødde» med oss oppi her!

På vegne av Feiring og Feiringregjeringa takker vi for innsatsen gjennom disse årene. 

Les om den nye Feiringregjeringa her!