På det digitale Feiringtinget som ble avholdt søndag, ble Nina G. Stefferud valgt til ny Feiringminister. Med seg har hun intet mindre enn 17 ministre!

Vi har valgt å gjøre litt endringer i år, og kan presentere ei ny regjering med en drøss av ministre, som skal bidra med smått og stort for at Feiring skal være ei trivelig og levedyktig bygd.

Nina G. Stefferud blir ny Feiringminister

Konkrete oppgaver og mer humor

I høst har Feiringregjeringa drøftet hvordan vi kan justere kursen for å sikre fortsatt engasjement. Vår hovedkonklusjon er: Vi må dele de store oppgavene opp i mindre, konkrete oppgaver. Og, viktigst: vi må ha det mer moro og sosialt!

Av nye poster kan nevnes trampolineminister. Oppgaven er å sørge for at vanntrampolina er på vannet i Årneslandet i badesesongen.

Helseminister og nytenkningsminister

Vi har også fått vår første helseminister. Jonas Langgård er ikke bare opptatt av trening og folkehelse, men han skal også være en forgangsperson for å helse på folk. Langgård går inn i PR-departementet, som har tradisjon for å hilse nye innbyggere velkommen til bygda. Ny i PR er også Aina Aksnes, som kan føre opp nytenkningsminister på sin CV.

Feiringregjeringa 2021

Gjør kultur-comeback

Linda Gulbrandsen gjør comeback som kulturminister, og får med seg mange hjelpere: Quizminister (Ole Johan Aasen), trampolineminister (Kurt Skage), truge – og akeminister (Jan Erik Hanestad), landbruksminister (Jan Kristen Brodshaug), og et juleminissterium (Kjellrun Wollvik og Liv S. Solberg), som skal sørge for at det blir henholdsvis Sau og skau og julemarked.

Bokminister og vaktminister

Mangeårig finansminister Sverre Limbodal har fått utvidet sin portefølje. I tillegg til å holde styre på penger inn og ut, skal han holde ettersyn med den nye bokbyttebua ved Coop, og kan dermed smykke seg med tittelen finans – og bokholderminister.

Bokbyttebua ved Coop

Tore Bjørnstad fortsetter som representant for Feiring ungdomslag. Som driftsansvarlig på Fløygir måtte det bli tittelen vaktminister.

Tidligere sekretær Hanne Jevnaker går over i stabsfunksjon for Feiringministeren, og som sekretær har valgkomiteen hentet inn nyinnflytteren Anita Slettvold.

-Vi håper vi snart kan møtes igjen på den måten som gir mest energi, nemlig fysisk. Til quiz, fritidsklubb, julemarked og teater. Og ikke minst å kunne lette på bunnbindet og smile til hverandre igjen, sier den nye Feiringministeren.

Les også: Gir seg etter fire år som Feiringminister