For et par uker siden var Nøtteknekkerne i Hoppensprett barnehage og sto slalåm i Hurdal skisenter. De meldte om stor sol og ypperlig føre. For å ikke snakke om at det var så gøy at de nesten glemte å få i seg turbensin!

Astrid tar heisen helt alene
Amanda har tatt en liten pause. Heine, Solveig og Martin øver på slalåm

Tirsdag og onsdag denne uken tok fem voksne fra barnehagen med seg 17 barn til Hurdal skisenter for å stå slalåm. Da Hoppensprettbussen tok seg en hvilepause, ble de hentet av VIP transport, og mange spente barn gledet seg til de to neste dagene.

Noen var nybegynnere og andre hadde stått før. Det flotte var at utstyr kunne lånes og dermed var alle klare for skilek.

Oda synes det er topp med slalåmtur

Tirsdagens måltid besto av pølser til grilling, saft og litt «turbensin» for å fylle på underveis. Men det var så gøy i skibakken at de måtte ta turbensinen da de kom tilbake til barnehagen. Det var ekstra stas med litt godis i barnehagen, som til vanlig har sunn mat til både hverdags og fest.

På onsdag ble det smurt matpakker. Men like stas er det, for de voksne vet nøyaktig hva den enkelte liker best og hvordan skiva skal tilberedes. Her snakker vi service på høyt nivå.

Vi er heldige som har en barnehage med et unikt tilbud som dette i bygda. Enda heldigere er vi da barnehagen har ansatte som tar med barna på så mye gøy. Tusen takk!