Feiring videregående skole er i full gang med opptak av nye elever til neste skoleår. I den forbindelse er det stort behov for hybler og leiligheter. Har du noe til leie?

Vi er ikke vant med press i utleiemarkedet i Feiring, men det kan bli en realitet i år. Feiring videregående skole startet opp høsten 2020, og har i dette skoleåret kunnet tilby hybel til de fleste elevene. Når elevantallet øker neste skoleår, vil flere elever måtte se seg om etter alternativer til internatlivet ved skolen.

-Vi har som mål å tilby hybler til ca. 2/3 av elevene til neste skoleår. Noen få har mulighet til å bo hjemme, men resten må ut på markedet og finne bolig selv, forteller Tanja Brodshaug ved Feiring vgs.

Har du et hus stående tomt, en ledig kjellerleilighet eller hybel, er dette tida for å tenke på å leie ut! Feiring vgs. tar gjerne i mot henvendelser fra utleiere i bygda som har noe å tilby, slik at de kan tipse framtidige studenter. Ta kontakt på firmapost@feiring.vgs.no, telefon 40009141.