Feiring ungdomslag avholder årsmøte tirsdag 4.mai kl. 19.00. Årsmøtet foregår digitalt på Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/89663548014?pwd=aVFYam4vT3lrYmxGVndleEVIOG9QUT09

Meeting ID: 896 6354 8014
Passcode: 924319


Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende innen fredag 30.mai, e-post feiringungdomslag@gmail.com.

Kunne du tenke deg å sitte i styret? Vi vil ha med folk i alle aldere! Saker vi jobber med: oppussing av klubbrom, drift av fritidsklubben, teatergruppe, utleie av Fløygir m.m. Bli med å gjøre det bra for barn og ungdom å vokse opp i Feiring!

En kort status fra året vi legger bak oss:

Det har vært et spesielt år, også for Feiring ungdomslag. Fløygir har for det meste stått tomt, og vi har måttet redusere kraftig på tilbudet til våre barn og unge. Likevel har vi klart å holde noe aktivitet oppe: Dansegruppa laget en flott dansefilm i høst (passord: Feiring), og vi har startet opp øvinger til en teaterforestilling. Det er gjort mye arbeid med klubbrommet, og vi har søkt og fått innvilget 200 000 kr. til nytt teaterlys i storsalen. Nå gleder vi oss til lysere tider, til å åpne fritidsklubben og starte opp teaterøving igjen!

Nå sender vi snart ut fakturaer for medlemskap i Feiring ungdomslag til nåværende medlemmer. Om du vil bli medlem, send epost til feiringungdomslag@gmail.com med navn, adresse og fødselsdato. Det koster kr. 75 pr. år.

Vi takker alle som støtter oss ved å være medlem, det gjør blant annet at vi står sterkere når vi søker ulike støtteordninger.

Hilsen Styret i FUL: Tore, Lisa, Turid, Nina og Petter.

Fra dansefilmen «Aliens» høsten 2020.