9.trinn med foreldre har tatt jobben med å vaske rundt på Fløygir. Slikt blir det penger i klassetur-kassa av.

Feiring ungdomslag/Feiringregjeringa har fått økonomisk støtte av Eidsvoll kommune til ekstra renhold på Fløygir. Disse pengene brukes nå på en skikkelig rundvask, og denne jobben har 9.trinn med foreldre påtatt seg. De sparer til klassetur, og er glad for muligheten til å tjene litt penger.

-Mange av måtene 9.trinn tidligere har tjent penger på, som f.eks. vaffelsalg på Coop, har utgått pga. covid, så dette er en fin anledning for oss til å få noen penger i kassa. Denne uka har alle tatt sin tørn, til ulike tider for å ivareta smittvern, sier foreldrerenes vararepresentant Ulrikke Vibe.

Søndag var det Gunhild og familien sin tur til å vaske.

Elever og foreldre vasket og skurt både gulv og vinduer på kjøkken, i storsal, veslesal og scenerom. Så nå er huset snart klart for utleie når den tid kommer at vi får lov til å samles igjen.

Nyvaska vinduer i Storsalen.