Møt opp på Lysthuset kl. 12 lørdag 15.mai når Event1814 filmer med drone til innslag i digital 17.mai-sending for Eidsvoll.

Arrangørene har filmet folk som vifter med flagg på mange ulike plasser i kommunen, og nå har turen kommet til Feiring!

-Vi tenkte vi kunne kombinere dette med å drive litt PR for Feiring, og vise fram hva som skiller bygda vår fra resten av kommunen. Lysthuset og Mjøsa blir en flott kulisse i dette filmklippet som kan nå et stort publikum, sier PR-minister Lisa Brodshaug.

Det er Event 1814 som står bak sendingen, i samarbeid med Eidsvoll kommune.

Filmfotograf Bjørn Hytjanstorp kommer til Lysthuset førstkommende lørdag, og har følgende enkle instruksjoner: Ta med flagg og møt opp! Det er fint hvis man vil pynte seg litt, men det er ikke nødvendig. Seansen tar ikke mange minuttene.

Lysthuset har et stort utendørs område som tillater at vi står med avstand. Vi oppfordrer for øvrig selvsagt til å overholde smittevernregler. Det er litt snø og søle i vegen bort til Lysthuset, men det går fint med litt solide sko.

Finn fram flagget og møt opp!