Lørdag 26.juni kl. 18.00 i Årneslandet.

Det er blitt en fin tradisjon at vi samles i Årneslandet rundt St.Hanstid. Nå som korona-restriksjonene er myket opp, gleder vi oss til hyggelig midtsommer-markering ved Mjøsas bredd.

-Vi har søkt brannvesenet om tillatelse til å tenne bål, men avventer svar på dette, sier Feiringminister Nina G. Stefferud. Om det skulle gå i orden, tennes bålet kl. 20.00, under tilsyn av det lokale brannvesenet. Fellesgrillene tennes kl. 18.00, og det blir mulighet for å grille utover kvelden.

NB! Oppdatering 25.juni: GODKJENNELSE ER I ORDEN; BÅLET TENNES KL 20

-Vi setter fram det som finnes av benker og bord i Årneslandet, men vil råde folk til å ta med campingstoler og evt. bord eller piknikteppe. Værmeldinga ser bra ut, så vi har tro på en fin sommerkveld ved Mjøsa, sier Nina.

Se glimt fra tidligere midtsommer-Feiring her: