Mapper for tur-utfordringen «12-topper’n» er i salg på Coop Prix Feiring.

Det er gjort noen endringer og kommet litt nytt, så Trim & tur-gruppa i Feiring IL kaller det en revidert utgave. Vi minner også om at på Coop får man også kjøpt det veldig informative og fine Feiringkartet – det kan du også lese mer om her. 

Det er 12 topper i Feiring som er over 600 meter over havet. Noen er flotte utsiktspunkter, andre ligger mer inne i skogen. Alle 12 toppene har nå fått nye stedskilt som viser området de er plassert. Kjøper man mappa på Coop, får man klippekort og kart, slik at man kan samle topper. Ved sesongslutt vanker en påskjønnelse til de som har vært på alle 12 toppene.

Velkommen til en ny sesong med fine turer i feringskauen!

Les Laurits (10) sin artikkel om 12-topper’n her (feiring.info 2018)

Skurven er et fint turmål på Feiringåsen, her er det utsikt vestover til Steinsjøen og Hersjøen og østover til Mjøsa. Skurven er en av 12 topper på Feiringåsen som er over 600 m.o.h. og inngår i Feiring 12-toppers. Foto: Leif Røise