Etter en lang periode med pandemi med innvirkning på barn og unges dagligliv, har kommunene over hele landet fått midler til å arrangere mengder med kurs og sommerskoler med fokus på fritidsaktiviteter, opplæring og faglig og sosial utvikling.

I Feiring har fire lag og foreninger søkt og fått midler, og satt opp følgende kurs:

 • Robotskole (Feiring Teknolab)
 • Dansekurs/workshop med profesjonelle instruktører (Feiring ungdomslag)
 • Teaterkurs med historisk sus i Feiring jernverk (Jernverksteateret)
 • Fotballaktivitet (Feiring IL v/fotballgruppa)

Kursene er gratis og åpne for alle barn og unge, også de som ikke bor i Feiring. På samme måte kan selvsagt barn fra Feiring også delta på aktivitetene i resten av kommunen. Se hele det rikholdige sommerskoleprogrammet til Eidsvoll kommune her!

Robotskole med Feiring TeknoLab

Ta legobyggingen til nye høyder med Feiring TeknoLab!

I løpet av sommerskolen vil du lære å bygge og programmere en ekte robot, og muligheten til å løse ulike oppdrag med roboten.

Vi jobber med med SpikeTM Prime fra Lego Education. Dette er for både nybegynnere og de som har erfaring fra tidligere. Oppdragene som skal løses er morsomme, inviterer til samarbeid og engasjerende læring!

Dansekurs/workshop med profesjonelle instruktører

Kristine Vestby Holstad og Rebekka Andresen er instruktører på dansekurset.

Tilbud til barn og unge 3.-10.trinn. Kurs/workshop hvor man får prøve ulike dansestiler (jazz, hip hop, break, freestyle, musikal/showdans, samtidsdans). Vi jobber oss fram mot en oppvisning søndag ettermiddag. Instruktører er Kristine Vestby Holstad og Rebekka Andresen. 

Teaterkurs med historisk sus i Feiring jernverk

Lev deg inn i 1800-tallets lek og alvor i Feiring jernverk.

Bli med på to dager teaterlek i skogen, hvor du også lærer litt historie! Ved Carsten Ankers lysthus i Feiring får du på deg historiske klær, du får et nytt navn og en rolle i fortellingen rundt Feiring jernverk og 1814-historien.

Vi øver inn et lite skuespill, gjør teaterøvelser og får oppleve historien rundt de gamle ruinene i jernverket. Det serveres historisk riktig mat til lunsj. Ta med klær og sko som passer til vær og skog. 

Fotballtrening

Bli med på fotballmoro på Feiring kunstgras!
 • Aldersgruppe: 7-16 år
 • Når: uke 26
  • Mandag 28.6., kl. 9-12
  • Tirsdag 29.6. kl. 9-12
  • Onsdag 30.6., kl. 9-13
 • Hvor: Feiring kunstgress
 • Påmelding: finner du her på deltaker.no
 • Kontaktperson: Knut-Harald Flesvik
  • Telefon: 92094713