Vi er på vei ut av koronaen og Fløygir fyller 100 år! Feiring ungdomslag feirer dette ved å fylle Fløygir med liv og røre, og gjøre ferdig påbegynte prosjekter.

Unger og ungdom fra 5. til 10.trinn + videregående – kom til Fløygir i høstferiehelgene! Vi skal gjøre klar Fløygir til klubbhøsten og markere at forsamlingshuset vårt fyller 100 år.

-Den beste måten å markere Fløygirs jubileum er å vise at vi, 100 år etter, fortsatt driver huset på dugnad og gir et tilbud til unger og ungdom i bygda, sier Tore Bjørnstad, leder for Feiring ungdomslag. Sammen med resten av styret inviterer han til arbeids- og aktivitetshelger i høstferien. Søndag 10. inviteres bygda til åpen dag, med kaffe og jubileumskake.

Tore forteller at klubbrommet skal males og møbleres, i tillegg til at det som tidligere var en leilighet, skal ryddes og innredes for teater – og musikkaktivitet for ungdommen. I løpet av uka skal det nye teaterlyset i Storsalen monteres.

Det er veldig hyggelig om noen foreldre eller andre i bygda vil stikke innom og hjelpe til!

-Vi i styret skal være arbeidsledere, men trenger hender til alle slags små og store arbeidsoppgaver. Her er det bruk for sjauere, bærere, kjøkkenmannskap, håndlangere, malere, ryddere og estetikere. Det er også lov å komme og spille bordtennis, henge litt rundt og bare være der, sier Tore.

Nora og Ingrid i styret ber om innspill til hva som skal selges i klubbkiosken ut over høsten. Kom til Fløygir og stem fram dine godterifavoritter!

2.-3.oktober kl. 11-15

Denne helga er det også øving for teatergruppa. Felles lunsj for teaterfolk og arbeidere kl. 13. Ungdomslaget serverer mat begge dager.

9.-10.oktober 11-15

Matpause kl. 13. Vi serverer mat. Søndag avslutter vi med ÅPEN DAG, med kaffe og jubileumskake og et innslag fra teatergruppa på scena kl. 14, med splitter nytt teaterlys!

Vel møtt!