Søndag 17. oktober kl. 18.00 blir det kulturkveld på Fløygir når visesanger Louis Jacoby kommer og holder konsert.

Fløygirs 100-årsjubileum er markert, og etter halvannet års corona-stenging skal det nå bli mange arrangementer og aktiviteter på Fløygir ut over høsten og vinteren. Visesanger Jacoby er altså først ut.

Jacoby er kjent som både kåsør og visesanger, og det blir mange som skal få glede seg over hans fortellinger og viser. Vi skal nok få høre både den velkjente «Litt gammal» og visa «Hverdag» som er kåret til en av Norges nasjonalviser. Han har utgitt en rekke cd-er og kåseribøker, og er tildelt Prøysen-prisen og Wildenweys poesipris.

Visesangeren Louis Jacoby kommer til Fløygir

Fra kl. 17.00 er det åpen kafé på Fløygir med gratis kaffe og kake. Pensjonistforeningen arrangerer, og konserten er selvfølgelig åpen for alle. Inngang koster bare kr 100.  

-Så kom til Fløygir, få en kaffekopp og bli med på en fin visekveld, sier styreleder Hans Ekornholmen.