LHL Førstehjelp har etablert seg i de gamle lokalene til Feiringklinikken. Mandag overrakte de en hjertestarter til bygda som takk for god mottakelse.


LHL Førstehjelp er et firma som tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen førstehjelp: hjertestartere, førstehjelpsutstyr, akuttmedisin, kurs og rådgivning. I april flyttet de sin virksomhet til Feiring, i de gamle lokalene til Feiringklinikken. Firmaet har fem ansatte.

I anledning den internasjonale gjenopplivingsdagen 16. oktober besluttet LHL Førstehjelp å donere en hjertestarter og et overvåket hjertestarterskap til bygda. Hjertestarteren er sentralt plassert ved hovedinngangen på Coop Prix.

Mandag kveld ble hjertestarteren overrakt til daglig leder ved Coop Prix Feiring, Mette Brekke, og Feiringminister Nina G. Stefferud.

Overrakte gave til bygda: Leder av LHL Førstehjelp, John Olav Nicholson, sammen med Mette Brekke og Nina G. Stefferud

-Vi vet at det er noe utrykkingstid for ambulansetjenesten til bygda og det er derfor ekstra viktig for oss å bidra med det vi kan i vårt eget nærmiljø for å skape god hjertesikkerhet for innbyggerne i Feiring, sier leder av LHL Førstehjelp, John Olav Nicholson.

Hjertestarteren er tilgjengelig døgnet rundt og er innmeldt til det offentlige hjertestarter registeret 113.no slik at den vil være synlig for mannskapet på nødsentralen 1-1-3. Her vil man da få veiledning i bruk om det skulle oppstå en situasjon der man må bruke hjertestarteren.

Hjertestarteren er godt synlig også i mørket