Julegrantenning, fakkeltog, julequiz, juleverksted og marked – det ble en stemningsfull markering av starten på julemåneden i Feiring.

I fjor ble julemarkedet avlyst, og vi måtte nøye oss med å tenne lys i hver våre innkjørsler. -Vi er glad for at vi kunne gjennomføre det tradisjonelle julemarkedet i år, sier julemarkedminister Liv S. Solberg.

Det var tydelig at folk hadde savnet det også, for det var mange deltagere og besøkende både fredag og lørdag.

Mange gode hjelpere

Vi takker alle som bidrar til denne gode fellesopplevelsen i bygda vår. Takk til Coop for godt samarbeid, til organisatorer og nisser på Feiringtunet. Takk til Stigersand juletre for den flotte grana på Fløygirplassen, og takk til de som brakte ved til bålpannene. Takk til traktorkjørere, juleverksted-aktivitører og til de som kom med hest og ponni. Takk til de som bakte kake, og til alle som stilte opp på kjøkkenet og i kafeen. Takk til de som hjalp til med juletre og oppheng av julebelysning, til pubquizmannskap og gutta med lift som setter opp vinterstjerner langs vegen. Takk også til de som lager flotte stands og boder både ute og inne!

Vi lar bildene tale for seg!