Fritidsklubb og ungdomsklubb er et fritidstilbud drevet av Feiring ungdomslag, med hjelp fra foresatte. Klubbkveldene holdes på Fløygir, hvor vi nå har satt i stand et klubbrom i 2.etasje, samt muligheter for å drive med aktivitet i vaktmesterleiligheten i samme etasje. Vi har biljardbord, bordtennis, brettspill, tv med muligheter for å spille eller se film, og kiosk med brus og godteri. Noen ganger har vi organiserte aktiviteter eller arrangerer kurs. Det er alltid voksne vakter på klubben.

På årets første ungdomsklubb og fritidsklubb er det gratis inngang! Deretter vil det koste kr. 20,- pr. gang ut året.

 • Første ungdomsklubb blir fredag 15.oktober kl. 18.30-22.00
 • Første fritidsklubb blir tirsdag 19.oktober kl. 18.00-20.30

Fritidsklubb (18.00-20-30)

 • Søndag 31.10 kl. 18.30-20.30 (Halloween)
 • Tirsdag 2.11
 • Tirsdag 16.11
 • Tirsdag 30.11
 • Tirsdag 14.12 


Ungdomsklubb (kl. 18.30-22.00)

 • Fredag 29.10
 • Fredag 12.11
 • Torsdag (NB!) 25.11
 • Fredag 3.12
 • Fredag 17.12

Fritidsklubb og ungdomsklubb – hva er forskjellen?

Vi kaller tilbudet for 5.-7.trinn for fritidsklubb, mens tilbudet for 8.-10. + vgs. 1 kaller vi ungdomsklubb.

I høst vil vi også ha et tilbud til de eldre ungdommene (10.trinn + vgs) – hvis det er interesse for det. Første dag er søndag 7.november kl. 19-22.

Leder i Ungdomslaget, Tore Bjørnstad, sikter inn til første biljardslag på det nye klubbrommet som ble åpnet søndag 10.oktober.

Teater og dans

Ungdomslaget driver ei teater – og dansegruppe. Årets gruppe ledes av Rebekka Andresen og Ragnhild Olsby, og har premiere på sin revy 14.november. Påmelding til teatergruppa skjer ved starten av hvert halvår.

Fra danseklubbens musikkvideo høsten 2020

Splæshcamp

Feiring ungdomslag sponser medlemmer som vil delta på sommerleiren Splæshcamp, i regi av paraplyorganisasjonen vår Frilynt. Som medlem i Feiring ungdomslag får du også tilgang til en rekke kurs og camper resten av året.

Medlemsorganisasjon

Feiring ungdomslag er en medlemsorganisasjon. En sterk medlemsbase gir oss mulighet for å drive allsidig aktivitet og søke på tilskudd fra ulike fond. Det er ingen aldersgrense for å være medlem i Feiring ungdomslag, og vi oppfordrer til å løse inn støttemedlemskap. Barn og unge som er medlem, får halv pris på inngang på klubben.

Slik blir du medlem:

Medlemskap koster kr. 75 pr kalenderår. Vipps beløp til #507743, skriv navn, fødselsår og en e-postadresse (for utsending av faktura) i meldingsfeltet. Hvis du ikke har Vipps, send epost til feiringungdomslag@gmail.com med de samme opplysningene. Meld gjerne inn hele familien, det er en fin måte å støtte arbeidet for barn og ungdom i bygda! Man må ikke være medlem for å komme inn på klubben, men vi gir rabatt for medlemmer (fra januar 2022).

Styret i Feiring ungdomslag:

 • Tore Bjørnstad (leder)
 • Lisa Brodshaug
 • Petter Osbak
 • Turid Tømta
 • Nina S. Bakken
 • Sigurd Bjørndal
 • Ingrid Stefferud Osbak
 • Nora Ekornholmen
 • Gunhild Vrålstad Brodshaug