Spiller du, eller har du spilt, et korpsinstrument? Bygda trenger deg!

Viken Musikkforening fra Toten har vært trofast 17.mai-korps i Feiring i mange år. Nå har de informert FAU om at de ikke kan stille på årets nasjonaldag.

-Vi samarbeider med Skreiens musikkforening og må prioritere aktiviteten sammen med dem. Da da blir det dessverre ikke rom for å reise til Feiring, skriver leder Erik Lundbekk i en e-post.

Kan vi få til et stunt-korps?

Nyheten skaper hodebry for leder av 17.mai-komiteen, Ann-Kristin Sørå Johansen. Hun håper det er mulig å få skrapet sammen et korps i bygda på nasjonaldagen.

-Selv er jeg innflytter, men har fått vite at det har vært korps i bygda tidligere, og at det finnes både storband og andre hobbymusikere i bygda. Nå håper jeg alle gode krefter trår til slik at vi kan få en feiende flott 17.mai-feiring etter to år med pandemi, sier hun.

Meld deg til tjeneste!

Spiller du et blåseinstrument/trommer, eller har du spilt tidligere? Har du erfaring med korps og kunne tenke deg å lede et korps-stunt? Om du kan å spille, men ikke har instrument, hører vi uansett gjerne fra deg. Send en melding til info@feiring.info eller sms til Ann-Kristin: 95003615.

-Vi håper folk ikke nøler med å melde seg. Her gjelder det å trå til med det man kan. Dette kan bli moro!, avslutter Ann-Kristin.