Våren er høysesong for korps, korpsmusikk og rekruttering av nye barn til skolekorpsene. Langset Skolekorps inviterer nå til «bli-kjent-dager» med instrumentprøving to torsdager på rad.

-Vi har et flott korps med mange supre medlemmer fra Minnesund og Feiring, men vi ønsker oss enda flere., sier Nina Mauseth i Langset skolekorps.

Langset skolekorps øver hver torsdag på Langset Skole. -Vi har en dyktig dirigent/instruktør og vi er flinke til å ha det gøy sammen også utenom øvelsene. Vi drar på turer sammen, spiller konserter, kler oss ut, leker, spiser is, får medaljer og mye mye mer, forteller Nina.

Til høsten har korpset mange spennende planer, bl.a. Tusenfrydstevnet og Halloweenspilling mm.

Korpset har minimalt med dugnader og barna får en gratis prøveperiode, så de kan teste ut om dette er noe for dem.

-Det er viktig for oss at alle får være med, og om noen har økonomiske utfordringer, så er det mulig å søke om støtte, sier Nina, som håper på et samarbeid med Feiring i tida som kommer.

-Det hadde vært gøy å få et bra samarbeid med Feiring, og kanskje felles 17.mai-korps på sikt!

«Prosjekt rekrutt», et samarbeidsprosjekt mellom Eidsvoll musikkråd og skolekorpsene, besøkte Feiring skole denne uka. Med seg hadde de musikanter fra Søndre Eidsvoll skolekorps og musiker og buktaler, Haakon Esplo.
Feiringjenta Aurora Melby Bjerkestrand spiller kornett i Langset skolekorps. Nå håper korpset på å å få med flere feringer.

Bli-kjent-dager og instrumentprøving:

  • Torsdag 28.april kl. 17.30
  • Torsdag 5.mai kl. 17.30

Sted: Langset skole

Kaffe og noe å bite’ti til de voksne.

Vel møtt!