Politiet i Eidsvoll ønsker å møte Feiring-ungdommen til en kveld med fokus på rus og trafikk, torsdag 5.mai kl. 19 på Fløygir.

-Politiet i Eidsvoll er enig med oss om at vi har fin og lovlydig ungdom i bygda, så de kommer først og fremst for å gi informasjon og gi noen velmente råd på veien, sier Nina S. Bakken i Feiring ungdomslag, som står som arrangør av møtet. Det vil bli tatt opp temaer som rus/trafikk/motorsykkelkjøring.

Arrangementet er ment for ungdommer 10.trinn – 1. og 2.trinn videregående, og ikke foreldre.

-Politiet i dag legger vekt på forebygging og dialog med ungdommen. Dette blir en uformell prat med pizza og brus, og vi håper mange ungdommer har lyst til å komme. Vi trekker ut 3 vinnere av gavekort på McDonalds blant de som kommer, forteller Nina.

Foto: Politiets fellesforbund