Feiring videregående skole opplever stor pågang av søkere til skolen for neste skoleår. Skolen har hybler til mange av elevene, men flere vil ha behov for å leie noe privat i bygda og omegn. Har du noe til leie?

Inn i 3.skoleår med økt elevtall

Feiring videregående skole går til høsten i gang med sitt tredje skoleår. Skolen er i stadig vekst, og tilbyr 136 elevplasser for skoleåret 2022/23. I takt med at elevtallet øker, øker også behovet for hybler, og flere elever vil måtte se seg om etter alternativer til internatlivet ved skolen.

– Vi har som mål å tilby hybler til ca. 3/4 av elevene til neste skoleår. Noen få har mulighet til å bo hjemme, men resten må ut på markedet og finne bolig selv, forteller Trine Bergstrøm og Torunn Eitvedt Johansen i hybelkomitéen ved Feiring vgs.

-Tilbudet vi har med gratis måltider og fritidsaktiviteter er tilgjengelig også for de av elevene våre som ikke får hybelplass på skolen. Dette er det selvfølgelig enklere for dem å benytte seg av om de får leid seg noe i nærmiljøet.

Trine Bergstrøm og Torunn Eitvedt Johansen i hybelkomitéen ved Feiring vgs.

Har du noe å leie ut?

Har du et hus stående tomt, en ledig kjellerleilighet eller hybel, er dette tida for å tenke på å leie ut! Feiring vgs. tar gjerne imot henvendelser fra utleiere i bygda som har noe å tilby, slik at de kan tipse framtidige studenter. Ta kontakt på firmapost@feiring.vgs.no, telefon 40009141.

Feiring videregående skole holder til i de gamle lokalene til Feiringklinikken