Vet du hva du skal gjøre om noen har behov for førstehjelp?

I fjor var vi bygda var så heldig å få en hjertestarter fra LHL Førstehjelp. Hjertestarteren henger ved inngangen på Coop. I tillegg finnes hjertestarter i kiosken ved idrettsplassen på Feiring skole. For at de skal ha noe for seg, er det viktig at flest mulig kan å bruke dem!

LHL Førstehjelp vil nå holde kurs i bruk av hjertestarteren, samt gi oppfriskning på generell førstehjelp. Kurset varer i 3 timer og holdes i LHL Førstehjelp sine lokaler (gamle lokalene til Feiringklinikken, inngang fra nedsiden av bygget).

Du kan velge mellom følgende tidspunkter:

  • Lørdag 21.mai kl. 10.00
  • Lørdag 21.mai kl. 13.00
  • Tirsdag 14.juni kl. 18.00

Påmelding gjøres her

Kurset er gratis for medlemmer av Feiring IL. For ikke-medlemmer koster kurset 500,-

Du kan melde deg inn i Feiring IL her

Betaling: Vipps til 748916

I fjor fikk Feiring en hjertestarter av LHL førstehjelp