Lørdag 21. mai går 7 lokale modeller ut på catwalken på Fløygir for å vise fram gjenbruksmote.

NB – Arrangementet skulle egentlig foregå ved Gamle Banken Gjenbruk, men er flyttet til Fløygir pga. utsikter til dårlig vær.

-Jeg har fått inn så mye fint av klær, sko og tilbehør, men har en bitteliten butikk og det er vanskelig å få vist alt ordentlig fram. Derfor blir det nå moteshow, forteller innehaver av Gamle Banken Gjenbruk, Hanne Jevnaker.

Hanne Jevnaker i Gamle Banken Gjenbruk inviterer til moteshow med bobler og stil.

Lokale modeller og konferansierer

7 venninner skal ut på catwalken og vise forskjellige antrekk, mens Guro Ekornholmen og Ivar Langgård er konferansierer og binder det hele sammen. – Jeg kan love mange flotte klær av god kvalitet og stort mangfold av stilarter, sier Hanne.

Hanne har skjenkebevilling for arrangementet og det blir salg av «sprudel» og snacks fra kl 15. Moteshowet starter kl. 15.30. Etterpå får du mulighet til å kjøpe klærne som blir vist fram, og Richard Limbodal, Vidar LIndstad og Leif Erik Fjøsne spiller opp til allsang og moro.

Modellene har selv satt sammen sine antrekk blant Hannes rikholdige lager av klær og tilbehør.

Halvparten til barn i Ukraina

Hannes hyggelige butikk tar samfunnsansvar, og har tidligere donert penger til lokale tiltak. Denne ganger ønsker Hanne å gi penger til barn som opplever krig.

-Det er vår, verden er åpen igjen og vi har så mye å være glade for. Samtidig er det urolige tider i Europa og tusenvis av mennesker er på flukt. Derfor ønsker jeg å gi halvparten av overskuddet på salg av klær, sko og tilbehør denne dagen til Redd Barnas arbeid for barn i Ukraina.

-Jeg ønsker alle hjertelig velkommen til en sosial og bærekraftig ettermiddag på Fløygir. Dette vil du ikke gå glipp av, avslutter Hanne.

5 gode grunner til å handle klær og tilbehør på Sprudel & Show

  • Du støtter lokalt næringsliv
  • Billig og økonomisk
  • Miljøvennlig
  • Du kan gjøre et skikkelig «kupp»
  • Støtt barna i Ukraina