Fikk du ikke med deg «Neonjungel» i helga? Søndag 19.juni får du en ny sjanse til å få med deg suksessforestillingen.

Opprinnelig var det satt opp to forestillinger, men nå gir Feiring ungdomslag en sjans til de som ikke fikk det med seg, eller som vil se den på nytt. Det blir spilt forestillinger kl. 13 og kl. 15 søndag 19.juni. Også da blir det åpen kafé kl. 12-17.

Les mer om forestillingen her!

Billettbestilling

Vil du sikre deg billett kan du forhåndsbestille på telefon 47636672. Send sms med antall billetter voksne/barn og til hvilken forestilling (kl. 13 eller kl. 15). Bekreftelse kommer når bestillingen er registrert. Bestilte billetter må hentes senest 15 minutter før forestillingen. Vi slipper publikum inn i salen 10 minutter før forestillingen starter. Det er også mulighet å kjøpe i døra før forestillingen. Voksne kr. 100, barn under 16 år gratis.

Bli med inn i en magisk verden!

Stående applaus

Forestillingen er laget av Rebekka Andresen i samarbeid med 17 unger i alderen 11-16 år. Publikum tas med inn i et spennende univers, hvor dansen driver handlingen framover. Det ble stående applaus og mange gode tilbakemeldinger fra publikum etter søndagens forestillinger. Ordfører Hege Svendsen skriver følgende:

Feiring ungdomslag har en helt utrolig kul og helt spektakulær danseforestilling som jeg anbefaler alle å få med seg. Jeg satt bare å måpte. Det var rett og slett makalaust. Kostymer, musikk, historien, dansen, koreografien og alt var helt ubeskrivelig bra. Et kunststykke. Terningkast 6!

Foto: Hege Svendsen

Her går man glipp av noe stort om man ikke får med seg dette. Dette er gøy for liten og stor. Ta turen til Feiring å få med dere dette.

Ordfører Hege svendsen