Lørdag 9.juli inviterer Ingun og Vibeke på hagekafé.

-Dette er et veldig «nedpå» arrangement, understreker de to nabodamene. De har lyst til å lage noe sosialt i hyggelige omgivelser, og inviterer folk inn i hagene sine, som ligger side ved side i Bamrudvegen 8 og 10.

Fra digital vandring til kafé

For den hageinteresserte er det garantert inspirasjon å hente til egne hageprosjekter. Hagene ble presentert i vår digitale hagevandring i fjor, men nå kan du altså se hagene på ordentlig, og sikkert få noen gode råd fra de to hageentusiastene.

Se de flotte hagene her!

Digital hagevandring i Feiring (2021)

Det blir servert hjemmebakst, vafler kaffe/te og is. -Hos meg er det dessuten mulighet for et glass vin, sier Ingun.

Glimt fra Vibekes hage
Glimt fra Inguns hage med utsikt til nabo Vibeke

Bruktmarked

Det blir også et lite bruktmarked. Damene setter ut det de har av hagemøbler, og har i tillegg trapper og tvister å sitte på, men med en campingstol eller et piknikteppe om du vil være på den sikre siden.

De to gode naboene og hageentusiastene, satser på mest mulig bruk av vipps, men har noen vekslepenger på lur, sier Vibeke.

Velkommen skal du være!

Arrangementet avlyses ved regn.

Mye inspirasjon å hente i Vibeke og Inguns flotte hager!