Det er fortsatt behov for hybler til elever ved Feiring videregående skole. Har du noe til leie?

Vi er ikke vant med press i utleiemarkedet i Feiring, men dette har endret seg etter oppstarten av Feiring videregående skole. Dette skoleåret har skolen kunnet tilby hybel på skolens internat til de fleste elevene. Når elevantallet øker neste skoleår, vil flere elever måtte ut på leiemarkedet.

-Vi har som mål å tilby hybler til ca. 2/3 av elevene til neste skoleår. Noen få har mulighet til å bo hjemme, men resten må ut på markedet og finne bolig selv, forteller Tanja Brodshaug ved Feiring vgs.

Har du et hus stående tomt, en ledig kjellerleilighet eller hybel, er dette tida for å tenke på å leie ut! Feiring vgs. tar gjerne i mot henvendelser fra utleiere i bygda som har noe å tilby, slik at de kan tipse framtidige studenter.

Ta kontakt på firmapost@feiring.vgs.no, telefon 40009141.