Fritidsklubben og ungdomsklubben drives på dugnad av Feiring ungdomslag i samarbeid med foresatte, og holdes på Fløygir. 

Fritidsklubben er åpen annenhver tirsdag kl. 18.00-20.30. Første kveld er 23.august og siste kveld er 29.november. Vi holder også åpent i høstferien (tirsdag 4.oktober). Fritidklubben er et tilbud til de som går på mellomtrinnet.

Ungdomsklubben er åpen annenhver fredag kl. 19-22.00. Første kveld er 2.september og siste kveld er 9.desember. Ungdomsklubben er et tilbud til de som går på ungdomsskolen og 1.klasse videregående.

Inngang og medlemskap

Inngang på fritidsklubben er gratis for medlemmer av Feiring ungdomslag, kr. 20,- for ikke-medlemmer. Innmelding: Send 150 kr til Vipps #507743 og skriv navn, fødselsnummer og e-postadresse. Ved spørsmål, send epost til regnskapungdomslag@gmail.com eller ta kontakt med kasserer Bjørn Erik Karlquist tlf. 915 60 976. Meld gjerne inn flere i husstanden, vi trenger støttemedlemmer! Som medlem dekkes ungene av forsikring når de deltar på aktiviteter i ungdomslagets regi, som støttemedlem bidrar du til aktivitet for barn og unge i Feiring.

Aktiviteter

På klubben tilbyr vi brettspill, tegnesaker, bordtennis, biljard og gode sofaer! Enkelte klubbkvelder tilbyr vi litt ekstra, som vi annonserer på Spond og Facebooksida vår.

Vi tar gjerne imot tips og hjelp fra foresatte eller andre ressurspersoner, til aktiviteter, temakvelder e.l. på klubben. Ta kontakt med Camilla Opsahl, telefon 99710707.

Kiosk

Vi har kiosk med smågodt, snacks og brus. NB – Vi tar Vipps, men kontanter er løsningen for barn under 15 år som ikke har tillatelse til å vippse til bedrifter og organisasjoner.

Vi er avhengig av hjelp fra foresatte til å være vakter. Vi håper dere stiller dere velvillige når våre klubbansvarlige tar kontakt!

Vi bruker Spond som kommunikasjonskanal for klubbkvelder og aktiviteter. Last ned appen og registrer på https://group.spond.com/HUYCM

Vi håper på en fin og aktiv klubbhøst!

Hilsen oss i styret i Feiring ungdomslag

Tore Bjørnstad (leder), Lisa Brodshaug, Nina S. Bakken, Camilla Opsahl, Ann Kristin Sørå Johansen, Sigurd Bjørndal, Bjørn Erik Karlquist, Erik F. Holen, Ingrid S. Osbak, Nora Ekornholmen og Gunhild V. Brodshaug