Arrangementet er dessverre avlyst pga. for få påmeldinger til markedet. -Vi beklager dette, men håper at de som har noe å selge vil melde seg på julemarkedet om 2 måneder, sier kulturminister Linda Gulbrandsen.

————————

Lørdag 1.oktober kl 11-15 blir det høstmarked på Fløygir

-Vi ønsker å lage et utemarked med salgsboder, som kan by på noe av det naturen, dyra, og flinke folk har å by på: Grønnsaker, frukt, bær, egg, syltetøy, saft, juice, kjøtt, fisk, håndverk, bakst, sopp, stauder/planter honning mm., sier kulturminister i Feiringregjeringa Linda Gulbrandsen.

Sau og skau blir dessverre ikke noe av i år. Derfor kaster Feiringregjeringa seg rundt og lager et alternativt arrangement på Fløygir!

-Vi håper dette kan være et plaster på såret og en mulighet for de som hadde tenkt å selge noe på Sau og skau, sier kulturminister Linda Gulbrandsen.

Kulturdepartementet holder åpen kafé med servering av fårikål og jobber også med å få i stand ulike aktiviteter for store og små.

Vil du selge noe eller bidra med noe annet?

Påmelding til salgs bod/ aktivitet meldes Linda på tlf. 97117279 med navn, hva du selger, og hvor stor plass du trenger, innen 20.09.22.