En ny MC-klubb har sett dagens lys i Feiring, under det klingende navnet Migersvingen MC.

-Detta blir en klubb for alle som kjører tung motorsykkel, eller bare sosiale kaffedrikkere som er interessert i motorsykkelmiljøet, sier initiativtager Per Olli Øygarden. Han håper på en liten gjeng med sosiale, MC-interesserte folk som kanskje kan ta noen turer sammen.

Selv kjører han Harley Davidson, men han understreker at alle merker og modeller er hjertelig velkommen.

Oppkalt etter kjent sving

Navn og logo er allerede klart. Navnet Migersvingen MC henspeiler selvsagt på den berømte svingen i Byrudberga. – Jeg har trykket opp fem jakkemerker foreløpig, men kan trykke opp flere om vi blir flere medlemmer, sier Per Olli.

Om du vil være med i en uhøytidelig motorsykkelklubb med det sosiale i fokus, ta kontakt med Per Olli på telefon 90286652.